Modern és barátságos
Rendelő

Mivel hosszú évek során ez alakult ki a köztudatban, így minden páciens szorong, fél a fogászati kezelésektől. Ezt próbálom enyhíteni azzal, hogy ebben a kicsi hangulatos rendelőben a kezelések kényelmes fekvő pozícióban, jó hangulatban zajlanak.
Számomra elsődleges, hogy Ön jól érezze magát a kezelések során! Ehhez hozzájárul a barátságos, szép környezet, halk zene, nyugodt légkör.
A kezdeti szorongások feloldásában segít az is, hogy odafigyelek Önre, a különböző fogászati beavatkozásokat érdeklődésének megfelelő részletességgel lépésről-lépésre elmagyarázom. Szakítunk rá időt, hogy kérdéseit feltegye!

A legjobb, legmodernebb
anyagokkal és technikákkal dolgozunk

Fogászati szolgáltatásaim a mai kor követelményeinek megfelelően teljes körű ellátást biztosítanak a pácienseim számára. Ezek a rendszeres ellenőrző vizsgálatoktól kezdődően, a bonyolultabb szájsebészeti műtétekig tartanak.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a precíz, pontos munkavégzésre. A kezelések során a legmodernebb, legjobb anyagokat és technikákat alkalmazom. Mód van altatásban végzett beavatkozásokra is.

A modern kezelőegység mellett számos modern gép is segíti a kezelések eredményességét:

A gyökérkezelésekhez egy elektromos hosszmeghatározó készülékkel egybeépített gépi gyökércsatorna tágítót is (Morita DentaPortZX) használok, mely berendezéssel az igen görbe, nehezen feltárható gyökércsatornák eredményes kezelése is lehetővé válik, ami a fogmegtartás esélyeit növeli.

A vérzés csillapítására ill. ínykorrekciókra elektrosebészeti készülék áll rendelkezésre.

A tartósság érdekében a lehető legmodernebb anyagokat használom (3M-Espe, GC).

A fogak felszínén lévő elszíneződések eltávolítását segíti az ultrahangos fogkőeltávolítás mellett az Airflow készülék, mely a magas nyomású tisztító berendezésekhez hasonlóan „radírozza” igen látványosan tisztára a fogakat.

Magyar, német és amerikai implantátumok beültetésére is van lehetőség, akár altatásban is!

Az implantáció tervezése CT-felvétel segítségével történik. Bonyolult esetekben lehetőség van 3D navigált implantáció elvégzésére.

A rendelő modern digitális intraorális röntgennel is fel van szerelve.